Greppa logotyp

Översiktskurs i vattenjuridik, hydraulik och markvård

Datum: 25-26 september 2019
Plats: Hotell Högland, Nässjö
Tid: 25/9 kl. 9:30 (fika från 9) till 26/9 kl. 16:30

Syftet med kursen är att ge grundläggande kunskaper i hantering av vatten i odlingslandskapet, med fokus på åtgärder. Vi tar även upp juridiska och tekniska förutsättningar och går in på odling med effektivt växtnäringsutnyttjande och minskad risk för miljö- och klimatpåverkan. 

Program kommer att presenteras i augusti.

Genom att du anmäler dig till kursen godkänner du att Jordbruksverket fakturerar dig för matkostnaden som är 400 kr exkl. moms. Vill du vara med på den gemensamma tvårätters middagen på onsdag kväll kostar det ytterligare 255 kr exkl. moms. Både matkostnaden och eventuell middagskostnad fakturerar Jordbruksverket dig. Vill du övernatta kan du boka rum på Hotell Högland där det finns 30 förbokade enkelrum, ange bokningsnummer 504881. Rummen kostar 1050 kr inkl. moms. Observera att du bokar övernattning själv i förväg och betalar på plats.

Vid frågor, kontakta tilla.larsson@jordbruksverket.se, 036-15 84 09.

Sista anmälningsdatum 2019-08-22. Observera att det finns 30 platser på kursen.Vill du delta i middagen på onsdag kväll? Den kostar 255 kr och faktureras också. * (obligatorisk)
Vill du delta i middagen på onsdag kväll? Den kostar 255 kr och faktureras också.Ange vad du arbetar med.  * (obligatorisk)
Ange vad du arbetar med.
Godkännande av hantering av personuppgifter * (obligatorisk)
Godkännande av hantering av personuppgifter

Jag godkänner att bilder tagna på mig vid kurstillfället får användas i ickekommersiella syften inom Greppa Näringen. Bilderna kommer inte att säljas vidare eller användas utanför Greppa Näringen. * (obligatorisk)
Jag godkänner att bilder tagna på mig vid kurstillfället får användas i ickekommersiella syften inom Greppa Näringen. Bilderna kommer inte att säljas vidare eller användas utanför Greppa Näringen.